Το καμπανάκι χτυπά το ΔΝΤ για παγκόσμια βόμβα κρίσης. Τι λέει για την Ελλάδα.

 



Πρωτίστως 

Συνεχίζουν οι «ειδικοί» να μας παρουσιάζουν μία παγκόσμια οικονομική κρίση - φούσκα   ενός κατασκευασμένου εικονικού χρέους όλων σχεδόν των Χωρών του Πλανήτη μας  οι οποίες δε γνωρίζουν ούτε που χρωστούν ούτε σε ποιόν χρωστούν. Σε κάποια φαντάσματα προφανώς,  αυτοαποκαλλούμενα και αυτοπροσδιορζόμενα ωσ  «αγορές». Η φούσκα αυτή τείνει στις ημέρες μας να σκάσει στα μούτρα τής Νέας Τάξης Πραγμάτων  η οποία έθεσε τις βάσεις τις το 1944  στην Διάσκεψη που έλαβε χώρα στο Νιού Χάμσαϊρ των ΗΠΑ. Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μάουντ Ουάσινγκτον»  πλησίον της πόλης Μπρέτον Γούντς λίγο πριν  την λήξη του β' παγκοσμίου πολέμου όπου πήραν μέρος 730 αντιπροσώποι από 44 συμμαχικές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Σοβιετικής Ένωσης όπως βεβαίως και της Ελλάς με εκπρόσωπο  τον τότε Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Κυριάκο Βαρβαρέσο ο οποίος εν μέσω Γερμανικής κατοχής κατέβαλε  εκ μέρους της Ελλάδος  65 εκ δολάρια αρχικό κεφάλαιο ως Ιδρυτικό Μέλος της κοινοπραξίας του BRETTON WOODS. Από αυτά τα χρήματα τα 25 εκ. δόθηκαν ως μετοχικό κεφάλαιο για την Ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας Ανοικοδομήσεως Αναπτύξεως και Ανασυγκρότησεως για την αποκατάσταση των καταστρεμένων Χωρών κατόπιν  του πολέμου, όπου η γνωστή σε όλους μας BIS, θα λάμβανε στην συνέχεια και τις αποζημειώσεις που κατέβαλε η Γερμανία ως αντιστάθμισμα των ζημιών που είχε προκαλέσει. (Καθώς επίσης και για τις τεράστιες καταστροφές που υπέστη η Ελλάδα όπου καμία Ελληνική  κυβέρνηση έως σήμερα δεν ενήργησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες βάση Διεθνών Συνθηκών για  την Αξίωση  των αποζημειώσεων αυτών , παρότι τα χρήματα της αποζημείωσης,  η Γερμανία τα έχει καταβάλει στην BIS χωρίς όμως  η Ελλάδα να έχει λάβει ούτε ένα ευρώ τόσο για τον πρώτο όσο και για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ).  και τα υπόπλοιπα 40 εκ δόθηκαν για την Ίδρυση του Διεθνούς  Νομισματικού Ταμείου  (ΔΝΤ).  Άρα Η Ελλάδα είναι Ιδρυτικό Μέλος και εντολέας του  ΔΝΤ και επουδενί εντολοδόχος, όπως ψευδώς και με δόλο παρουσιάζεται από τα καθεστωτικά φερέφωνα .  Τώρα βεβαίως πρέπει να δούμε και ν΄αναγνωρίσουμε ένα γεγονός.  Η Ελλάς  επί  Κυβέρνηση Βενιζέλου πτώχευσε το 1932 για  50 εκ. δολάρια Αμερικής ,  κι εν μέσω Γερμανικής κατοχής που, πέθαναν από πείνα οι Έλληνες , τότε τελικα είχε τα χρήματα , τον Χρυσό,  για να γίνει  Ιδρυτικό μέλος μίας ακόμη  κοινοπραξίας το 1944, αυτό, τροφή προς σκέψη. 
Παρεμπιπτόντως η Οντότητα Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία  ειναι ιδρυτικό μέλος  σε κάθε παγκόσμια Συνθήκη, Συμφωνία, ή  Σύμβαση. Θα λέγαμε ότι,  τίποτα δε μπορεί να γίνει στο παγκόσμιο στεραίωμα χωρίς την παρουσία της Ελλάδος όπου αυτό μεταφράζεται χωρίς την παρουσία του Έθνους του Βασιλείου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Κι ενώ η Παγκόσμια Ελίτ, μετά από την χρόνια και σταδιακα μεθοδευμένη διείσδυση δικών της μηχανισμών σε θέσεις κλειδιά μέσα στις Κυβερνήσεις όλων των Κρατών και της Χώρας μας,  φρόντιζαν επιμελώς εδώ και πολλές δεκαετίες στην απόκρυψη αυτής της τεράστιας  διαδικασίας πού λαμβάνει χώρα απο το 1944  όπου όλα τα Κράτη Μέλη της Συμφωνίας του BRETTON WOODS παρεχώρησαβ ουσιαστικά στην διαχελιριση της κοινοπραξίας τον πλούτο τους ο οποίος  τοκίζεται με 4% κάθε χρόνο από τότε έως σήμερα, δημιουργώντας η κάθε Χώρα Μέλος, εν μέσω Συμφωνιών, παράγωγα κέρδη σε έναν κουμπαρά ο οποίος γεμίζει συνεχώς και ασταμάτητα .  Δημιούργησαν λοιπόν τις προϋποθέσεις ώστε να μην υπάρξει ξανά το ενδεχόμενο πτώχευσης των Κρατών μελών κλειδώνοντας επί της ουσίας την αειφόρο ανάπτυξη των Χωρών τους και την ευημερία των λαών  . 
Σήμερα που μιλάμε, και με την συμμετοχή 190 κρατων,  μέλη της Συνθήκης  του BRETTON WOODS σχεδόν  όλος ο Πλανήτης μετέχει,   τα Παγκόσμια Ταμεία με τους Καταπιστευματικούς Λογαριασμούς με Κληρονομικό Δικαίωμα  κάθε Χώρας είναι τόσο πολύ φορτωμένα, ώστε να μπορούμε να χτίσουμε χίλιες φορές  όλον τον Πλανήτη από την αρχή. 
Ενα επτασφράγιστο μυστικό, που γνωρίζουν όλοι οι Κυβερνώντες διότι υπογράφουν κάθε χρόνο τον Ισολογισμό τής Παγκόσμιας Τράπεζας (BIS) οι οποίοι αποδεδειγμένα πλέον  είναι απλές μαριονέτες ενός πολύ σκοτεινού κέντρου εξουσίας που ευαγγελίζεται μία παγκόσμια κυβέρνηση που θα υποδουλώσει ολόκληρη την Ανθρωπότητα, έτσι οι κατ' αυτούς  δούλοι τους θα πούμε, που τούς επιτρέπουμε ακόμη να μας διοικούν στερούν   τον τεράστιο πλούτο της Ανθρωπότητας  . 
Αυτό το μυστικό απασφράγισε ο κ. Αρτέμης Σώρρας γνωστός στους Διεθνείς Επιχειρηματικούς κύκλους, όταν μετά από κατάθεση ολοκληρωμένων μελετών στην Παγκόσμια Τράπεζα για Άτοκη Δόμηση Χρηματοδότησης για  49.000 χιλιάδες  Έργα για όλους τους Δήμους τής Ελλάδος και τής Κύπρου βάζοντας στο 120% τις εγγυήσεις που χρειάζονται απο προσωπική του περιουσία,  κατέβασε απο τους Ελληνικούς  κληρονομικούς Καταπιστευματικούς Λογαριασμούς εξού και άτοκα , που βρίσκονται σε Ελληνικές Τράπεζες  το ποσόν των  2.3 τρισεκατομμυρίων € για να χτιστεί απο την αρχή η Ελλάς και η κόρη της Κύπρος αλλα και για τον απανταχου Ελληνισμό.

εδώ   θα δείτε τα Παγκόσμια Ταμεία όλων των Χωρών  

το 2007 η Ελλάδα είχε 115,5 τρισεκατομμύρια στους Καταπιστευματικούς της λογαριασμους που τα υπογράφουν ο τότε Υπουργός οικονομικών Γεώργιος Αλογοσκούφης  ο Πρέσβης των Οικονομικών στον ΟΗΕ  Αδαμάντιος Βασιλάκης και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας  




Κάθε Χώρα μπορεί να κάνει χρήση άτοκης χρηματοδότησης από τα παράγωγα που δημιούργούνται απ' την Διαχείριση του πλούτου της, με λίγα λόγια από τα δικά της .  χρήματα με σκοπό να τα επιστρέψει παλι πίσω ώστε να τα βρούν και οι επόμενες γενιές.  

Άρα για ποιά παγκόσμια βόμβα κρίσης μας μιλάει Ο Διευθυντής του Τμήματος Δημοσιονομικής Πολιτικής του ΔΝΤ Βίτορ Γκασπάρ   Προς τι η τρομολαγνεία ;;  Και με ποιό δικαίωμα αυτός ο υπάλληλος αναφέρεται στην Ελλάδα την ώρα  που γνωρίζει ήδη για την Δομημένη  κι εγκεκριμένη χρηματοδότηση απο τα ίδια κεφαλαια της Ελλάδος  ύψους 2.3 τρισεκατομμυρίων.

τα συμπεράσματα δικά σας.
 
Το καμπανάκι χτυπά το ΔΝΤ για παγκόσμια βόμβα κρίσης. Τι λέει για την Ελλάδα.
 Ο Διευθυντής του Τμήματος Δημοσιονομικής Πολιτικής του ΔΝΤ Βίτορ Γκασπάρ προειδοποιεί για επερχόμενη παγκόσμια βόμβα χρέους. προβλέποντας για την Ελλάδα  το 2022 το πρωτογενές έλλειμμα του προϋπολογισμού της να είναι στο 1,9%. του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ) που σημαίνει 

Στο 1,9% του ΑΕΠ τοποθετεί για το 2022 το πρωτογενές έλλειμμα του ελληνικού προϋπολογισμού το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προβλέποντας συγκράτηση των δημοσίων δαπανών, παρά τις εφαρμοζόμενες πολιτικές για την ανάσχεση των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης και του κορωνοϊού. Το ΔΝΤ προβλέπει πως το ελληνικό δημόσιο χρέος θα ανέλθει εφέτος στην περιοχή του 185,4% του ΑΕΠ, ωστόσο εκτιμά μια αθροιστική αποκλιμάκωση του χρέους κατά 24,7% έως το τέλος του 2027Παρουσιάζοντας σήμερα την έκθεση Δημοσιονομικό Παρατηρητήριο (Fiscal Monitor) ο Διευθυντής του Τμήματος Δημοσιονομικής Πολιτικής του ΔΝΤ Βίτορ Γκασπάρ, υπογράμμισε πως τα τελευταία 15 χρόνια, ο κόσμος βιώνει τη μια κρίση μετά την άλλη, και πως μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση, και την πανδημία, τώρα έχει ενσκήψει ο πόλεμος στην Ευρώπη............

 https://www.cnn.gr/oikonomia/story/309407/proeidopoiiseis-dnt-gia-tin-pagkosmia-vomva-xreoys-ti-leei-gia-tin-ellada

Δειτε την εκπομπή


ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΟΥ: Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΚΛΑΡΗ 

ΠΗΓΗ:https://www.blogger.com/blog/post/edit/8774687641769282894/2558338151428260141 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου