Αρχίζοντας από τα επικά φαγοπότια του
Ομήρου, η Μαρία Θερμού φτιάχνει έναν πλήρη γαστρονομικό οδηγό της αρχαιότητας
και μιλά στη HuffPost γι' αυτό. Κατερίνα Λυμπεροπούλου HuffPost Greece . ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΛΚΟΣ . Ο πρώτος που είπε, εκεί περίπου στα μέσα του 4ου αιώνα
π. Χ., ότι η μαγειρική είναι τέχνη δεν ήταν άλλος από τον ποιητή και φιλόσοφο
από τις Συρακούσες, Αρχέστρατο, και μάλιστα στο επίσης πρώτο βιβλίο μαγειρικής
στον . , , ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ
https://www.hellinon.net/2020/01/blog-post_56.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου